дом Политика Предлагат Росица Антонова за временен кмет на Шумен

Предлагат Росица Антонова за временен кмет на Шумен

0
ДЯЛ

Общинският съвет ще гласува кой ще замества кмета Любомир Христов, тъй като той ще се кандидатира за втори мандат. А ЦИК излезе с решение кметовете кандидати за нов мандат, да излязат в отпуск.
Предложението на Общинската администрация е, докато трае предизборната кампания, временен кмет да бъде сегашният заместник-кметът по стопански въпроси Росица Антонова.
„Към момента се очаква кметът на община Шумен и редица действащи селски кметове да се регистрират като кандидати на местните избори“, пише в обосновката на докладната записка.
В отпуск излизат кметът на Шумен Любомир Христов и кметовете на 12 населени места – Благово, Васил Друмево, Вехтово, Градище, Дибич, Друмево, Илия Блъсково, Новосел, Салманово, Средня, Царев брод и Черенча. На тяхно място ще бъдат избрани временни управници.
Кметът на Мадара пък е хвърлил оставка и заминал за САЩ. Общинската избирателна комисия е прекратила правомощията му днес.
Неговите функции временно ще изпълнява секретарят на кметството.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовият Старчески дом в Шумен е почти готов
Следваща статияРемонтират улици във Велики Преслав с над половин милион лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here