дом Здраве Празник за малки и големи организира РЗИ с кампанията „Седмица на здравето“

Празник за малки и големи организира РЗИ с кампанията „Седмица на здравето“

0
ДЯЛ

Регионалната здравна инспекция съвместно с Общинския здравен център и доброволците от Български червен кръст в Шумен поставят началото на поредната инициатива „Пролетна седмица на здравето 2019 г.“.
Кампанията стартира по повод 7 Април – Световния ден на здравето като подкрепа и разширяване на инициативите за промоция на здраве и повишаване на информираността на населението за основните предпоставки за здравословен начин на живот.
В разнообразните прояви (състезания, конкурси, викторини, изложби и концерти), които се реализираха в рамките на кампанията през годините, се включиха ученици от всички възрастови групи на училищата в Шумен и областта.
Петото поред издание „Седмица на здравето 2019 г.“ ще се състои на 10 април (сряда) от 11.30 ч. на откритото пространство пред Драматично-кукления театър „Васил Друмев“, като целта на организаторите е да създадат празник за всички жители и гости на града.
Участие в здравната инициатива ще вземат деца от ДГ „Звънче“, ученици от НУ „Илия Р. Блъсков“, НУ „Княз Борис I“, II ОУ „Д-р Петър Берон“, III ОУ „Димитър Благоев”, VI ОУ „Еньо Марковски“; IX ОУ „Панайот Волов”, СУ „Сава Доброплодни”, СУ „Йоан Екзарх Български”, СУ „Трайко Симеонов”, СУ „Панайот Волов” и СУ „Васил Левски”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпират временно движението заради Мемориал „Валерий Великов“
Следваща статияМартин Сурилов пропуска днешния старт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here