дом Общество Правят търг за отдаване под наем на обекти на Гробищния парк в...

Правят търг за отдаване под наем на обекти на Гробищния парк в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Публични търгове с явно наддаване за отдаване под наем на метална конструкция с площ от 258 кв.м. за складова база и паркинг, както и на павилион №4 за продажба на цветя ще проведат на 26 октомври в Ритуалната зала на ул. „Съединение” № 105, първи етаж. Обектите се намират на Гробищния парк, а сроковете за наемане са пет години от датата на сключване на договорите.
Тръжната документация може да се получи от Ритуалната зала на Общинското предприятие на ул. „Съединение” срещу представяне на документ за заплатена сума в размер на 10 лева. До 15.00 ч. на 23 октомври в залата се подават и заявленията за участие в търга. Подробните изисквания за провеждане на търга са публикувани в секция „Търгове“ на официалния сайт на Община Шумен. Допълнителна информация гражданите могат да получат и на телефон 054/  82 60 48.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъпросите и отговорите за приемния ден на кмета на Шумен – в писмен вид
Следваща статияМБАЛ-Шумен купува кислородни концентратори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here