дом Общество Помощ на карантинирани самотни и възрастни хора ще окаже Община Велики Преслав

Помощ на карантинирани самотни и възрастни хора ще окаже Община Велики Преслав

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com

Община Велики Преслав има готовност да окаже помощ на самотно живеещи възрастни хора и хора, поставени под карантина. На телефон 0899 944 486 всеки работен ден от 8.00 до 17.00 часа нуждаещите се могат да заявят закупуване с техни средства и доставка до дома на лекарства, хранителни продукти и стоки от първа необходимост. Това обявиха от Общината в старопрестолния град.
Гражданите и домоуправителите на жилищни сгради, които имат информация за самотно живеещи възрастни хора, за които няма кой да се погрижи, могат да подават сигнали на посочения телефон.
Междувременно местната управа в старопрестолния град обяви кампания за набиране на доброволци за закупуване на лекарства и стоки от първа необходимост на самотно живеещи, трудноподвижни хора и хора, поставени под карантина.
Можете да заявите своето желание за участие в благородната кауза на телефон 0899 944 486, всеки работен ден от 8.00 до 17.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявиха поръчка за инженеринг на физкултурен салон на ОУ „Димитър Благоев“в Шумен
Следваща статияВърбичанин сигнализира в полицията за изоставен мотор на оживен булевард в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here