дом Други Подкрепиха социален проект на Община Шумен

Подкрепиха социален проект на Община Шумен

0
ДЯЛ

Издаването на Запис на заповед в полза на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” за 183 073 лв. беше подкрепено единодушно от Постоянната комисия по „Европейски проекти, международно сътрудничество и взаимодействие с НПО”. Сумата представлява 20% от стойността на проект „Създаване на Дневен център за лица с увреждания и техните семейства, включително с тежки множествени увреждания в град Шумен”. Наличието на такава заповед е задължително условие, за да бъде получено авансово плащане, необходимо за управление на дейностите по проекта. Община Шумен е бенефициент по договор, подписан на 21 декември 2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” за реализация на социалния проект, от който ще се ползват лица с увреждания.
В началото на заседанието не беше прието предложението да бъде обсъдена и докладната записка за провеждане на местен референдум за отделяне на село Мадара от община Шумен. Даниела Русева предложи да бъде разгледано изпълнението на европейски проекти от Община Шумен през програмния период 2014-2020 г. Поради това, че редица членове на комисията не разполагаха с направения отчет, беше решено обсъждането да стане на следващо заседание.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтложиха за 22 февруари делото „Хитрино“
Следваща статияПри съседите: Крадец обърка горивото на колата си, спипаха го набързо

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here