дом Криминале Пиян шофьор с отнета книжка, въртя волана на автомобил с чужди табели

Пиян шофьор с отнета книжка, въртя волана на автомобил с чужди табели

0
ДЯЛ

44-годишен мъж от Шумен е установен да шофира след употреба на алкохол. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Проверката е извършена по от полицейски служители на РУ-Нови пазар по време на специализирана операция за установяване на неправоспособни и водачи, които управляват след употреба на алкохол.
Около 02.00 часа тази нощ на ул. “Димитър Благоев“ в Каспичан е спрян водач на „Рено Сценик“ с шуменска регистрация. Зад волана бил 44-годишен шуменец. Не представил свидетелство за управление на моторно превозно средство. След справка станало ясно, че му е отнето след употреба на алкохол. Автомобилът пък бил с табели, предназначени за друго превозно средство. Тестът с дрегер отчел 2,73 промила в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ-Нови пазар.
По случая е образувано е бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха мъж, откраднал дамска раница във влака Шумен-Русе
Следваща статия61-годишен мъж намушка с нож съпругата си след скандал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here