дом Криминале Печка на твърдо гориво предизвика пожар в Сливак

Печка на твърдо гориво предизвика пожар в Сливак

0
ДЯЛ

На 7 април в 8.00 часа е приет сигнал за пожар в стая на къща в село Сливак. Към ул. “Мир“ бил насочен противопожарен екип. На място огнеборците установили, че пламъците тръгнали след неправилно ползване на печка на твърдо гориво, до която имало натрупани много горими материали. Пламъците са погасени с 8 тона вода. Унищожени са около 40 кв. м. покривна конструкция.
Екип от Шумен е реагирал на сигнал за оказване на техническа помощ за отключване на жилище на ул. “Марица“ в Шумен. Погасен е и пожар в комин на жилище на ул.“Ален мак“ в Шумен, който е без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен отбелязва Международния ден на ромите
Следваща статияМъж се разходи по време на карантина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here