дом Култура Пенсионери самодейци заминават на областен преглед през есента

Пенсионери самодейци заминават на областен преглед през есента

0
ДЯЛ

Всички състави в Общинския преглед на пенсионерската художествена самодейност бяха класирани за участие в областния преглед през есента. Утвърдени са две категории в творческата надпревара за хората от третата възраст – „Фолклор“ и „Стари градски песни, хорове и лично творчество“.
„Участниците показаха едно много високо художествено ниво. Явно, са вложили много труд и енергия, които бяха оценени от журито“, заяви за 24shumen.com Анка Янкова, председател на Сдружение „Съюз на пенсионерите – 2004 – Шумен“. Сдружението бе организатор на събитието.
„Чрез вашия сайт искам да благодаря на ръководството на НЧ „Добри Войников 1856″ за това, че ни предоставиха за изявите Концертната зала. С една дума – много гостоприемни домакини, които създадоха отлични условия за участниците“, каза Янкова.
Тя благодари и на Община Шумен за оказаната финансова подкрепа за изработване на медалите и плакетите за победителите във фестивала. Общината поела и транспорта на два самодейни състава. И те останали изключително доволни от жеста.
Професионалното жури – преподаватели в СУ „Сава Доброплодни“ ще се срещне с ръководителите на съставите за някои уточнения, сподели Янкова.
Връчването на наградите ще бъде на специална церемония, но преди нея ръководителите на съставите ще се срещнат с професионалното жури от преподаватели от СУ“Сава Доброплодни“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКолоездачи от цялата страна ще се надпреварват за Купа „Никола Козлево“
Следваща статияОт 23.00 до 24.00 часа тази нощ спират движението в двете посоки на АМ „Хемус“ в района на Девня

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here