дом Общество Пасти за смет

Пасти за смет

0
ДЯЛ

Младежи и деца ще чистят тази събота стъпалата към Мемориален комплекс „Създатели на българската държава“ и пространството около паметника на „Свободата“ или по-известен като „Разперко“. Срещу чаша събрани угарки от цигари или плик с отпадъци децата ще получат лакомство и книжка, осигурени от известна сладкарска фирма в Шумен.
Акцията започва в 11 часа. В нея могат да се включат всички деца и младежи. Това съобщиха организаторите от Общинския младежки съвет в Шумен.
Община Шумен осигурява безплатни ръкавици и чували за участниците в инициативата.
Младежката акция по почистване в Шумен е част от кампанията „ФАС ОFF”, инициирана от варненската организация „Бизнес и спорт“. Тя се провежда успоредно още в София, Плевен, Стара Загора, Добрич, Варна, Търговище и др.
Целта на акцията е да възпита в децата нетърпимост към замърсяване на околната среда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМинистерството на отбраната финансира ремонти във Военния факултет в Шумен
Следваща статияМишел Платини: ВАР убива духа на футбола!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here