дом Култура Оферта: Николай Гундеров ще подготви текст за нов спектакъл на режисьора Теди...

Оферта: Николай Гундеров ще подготви текст за нов спектакъл на режисьора Теди Москов

0
ДЯЛ

Известният режисьор Теди Москов е поканил не по-малко известния драматург и режисьор, с шуменски корен Николай Гундеров, да напише текста за следващата му постановка, научи 24shumen.com от негови приятели.
Москов е предложил работно заглавие за новия проект „Завръщането на тъпанарите”. А идеята на Гундеров била „Сбогуване с тъпанарите”, макар това да се случва доста трудно.
Това няма да бъде първата творческа среща на две известни имена в българския театър и кино.
Преди известно време Москов е използвал за свой спектакъл текстове на Гундеров „Леки четива”, а по-късно го покани да участва в дебютния си филм „Рапсодия в бяло”.
Последният хитов спектакъл на колоритния режисьор е „Редки тъпанари”, за който билетите са продадени с месеци напред. Това е театрална версия на филма на Марио Моничели „Неизвестни извършители”.
Сюжетът е комедиен и разкрива мъчителните опити на група крадци – неудачници да оберат заложна къща. Бандата се състои от некадърен спортист, провалил се адвокат, уволнен кинооператор, сицилиански мафиот и младоженец, решил да краде в деня на сватбата си.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГЕРБ без Цветан Цветанов след 1 046 гласа „За“, само 10 бяха против освобождаването на бившия №2
Следваща статияУчастниците от Стара Загора с най-много медали от състезанието „Шуменско плато – 2019“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here