дом Общество Отново на училище с ТВ Шумен

Отново на училище с ТВ Шумен

0
ДЯЛ

От понеделник, 6 април, ТВ ШУМЕН започва излъчването на видеоуроци за
учениците от 1 до 7 клас на издателство „Просвета“. Всеки делничен ден точно в 12.30 часа ефирът на ТВ ШУМЕН ще се превръща в своеобразна класна стая. За улеснение на децата, родителите и учителите уроците ще се качват и на сайта на ТВ ШУМЕН www.tvshumen.bg, съобщи директорът на медията Георги Софронов.
Образователните филми на издателство „Просвета”, които ще бъдат излъчвани в ефира на ТВ ШУМЕН, покриват учебния материал главно по български език, литература и математика, но ще има уроци и по предметите човекът и обществото, човекът и природата, история и цивилизации, география и икономика. Видеоуроците са заснети в рамките на изключително успешната и полезна инициатива „Учим онл@йн с учител“ на „Просвета“, която стартира на 11 март и за кратко време набра огромна популярност. Всички уроци са съобразени с програмата на МОН, а това, което най-много допада на децата, е, че макар и дистанционно, преподавателите по изключително увлекателен, интересен и достъпен начин успяват да предадат учебния материал.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия17 са вече жертвите на коронавирус в страната
Следваща статияАвария спря водата в част от Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here