дом Общество Откриха сезона на бирата в Кюлевча

Откриха сезона на бирата в Кюлевча

1
ДЯЛ

Със стотици литри домашна бира, скара и здрава рок музика в село Кюлевча днес откриха сезона на пивото.
Купонът бе организиран от кмета на населеното място Веселин Тодоров.

Производството на домашна бира в Кюлевча се превърна в традиция през последните години. Производителите на домашно пиво днес мериха майсторството си на мегдана на селото. След прецизна дегустация бяха излъчени и най-добрите пивовари. Трима заслужиха престижното отличие – отец Неделчо Савов, Неделчо Костадинов и Марин Маринов.
Състезанието по надпиване с бира спечели Живко Стоянов.
Капризите на времето не стреснаха любителите на кехлибарения еликсир и купонът се вихри цял ден.

И както подобава на един бирен купон той бе подплатен с много рок музика. За високия градус на настроението се грижиха от бургаската група „Джипи бенд“ и „Евърдрийм“ от Силистра.
Интересен факт е, че всички членове от бургаската банда са лекари.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия450 мажоретки демонстрираха елегантност и грация в центъра на Шумен (снимки)
Следваща статияПрезидентът на АЛДЕ Ханс Ван Баален – гост на възпоменателния митинг в село Пристое

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here