дом Общество Отговорът на Иван Гешев: Радев наруши Българската Конституция!

Отговорът на Иван Гешев: Радев наруши Българската Конституция!

0
ДЯЛ

Главният прокурор Иван Гешев отговори в социалната мрежа на изявлението на президента Румен Радев, който в обръщение до народа поиска оставката на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.
Ето какво написа Иван Гешев:
„Обединителят на нацията“ за пореден път си позволи да наруши независимостта на съдебната власт и да окаже груб натиск върху Прокуратурата на Република България. С това си действие Радев наруши Българската Конституция, уреждаща разделението на властите!“.
А по-късно добави:
„С поредното си изявление срещу независимата съдебна власт, бранейки обвиняемите си сътрудници, политикът Радев се нареди до Черепа и останалите олигарси на Прехода, ограбили живота на цяло поколение българи. Ние, прокурорите, оставаме на страната на народа!“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрезидентът Радев поиска оставка на правителството и на главния прокурор
Следваща статияВицепремиерът Дончев: Президентът поиска цялата власт сега и безконтролно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here