дом Общество Организират Благотворителен футболен турнир за Дарин Тодоров-Дарко на 26 декември

Организират Благотворителен футболен турнир за Дарин Тодоров-Дарко на 26 декември

0
ДЯЛ

Благотворителният футболен турнир за Дарин Тодоров-Дарко ще се проведе на 26 декември на „Атлетик Арена“ до зала „Плиска“. Надпреварата вече е традиционна за Шумен и на нея се събират средства за възстановяването на футболиста на „Шумен“ и „Левски“ Дарин Тодоров-Дарко, който пострада тежко при катастрофа на автомагистрала „Хемус“ през 2010 година.
Отборите, които искат да участват в турнира, могат да се запишат на място от 10.00 часа. В зависимост от броя на участниците ще бъде определена и схемата на първенството.
Благотворителната инициатива се организира от ОС на БФС в Шумен. Парите събрани от такси за участие в състезанието и пуснатите в дарителските кутии около терена ще се дарят за рехабилитацията на Дарин Тодоров-Дарко. Очаква се той да посети мачовете.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия12 дни ваканция за учениците по Коледа и Нова година
Следваща статияОбласт Шумен е с най-висок дял на първокласните пътища и автомагистралите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here