дом Криминале Огън унищожи каравана, горя къща в Златар, кола се запали в движение

Огън унищожи каравана, горя къща в Златар, кола се запали в движение

0
ДЯЛ
Pixabay.com

През почивните и празнични дни дежурните екипи на РД ПБЗН- Шумен са погасили и 12 пожара в сухи треви – два в Шумен, в село Векилски, в село Каспичан, село Войвода, Велики Преслав, село Мадара, два в село Кюлевча, село Тодор Икономово, Смядово, село Върбак, село Ивански. Всички са без нанесени материални загуби. За гасенето им са ползвани общо 21 тона вода. Реагирали са на сигнал за пожар в комин на ул. “Света гора“ в Шумен.
На 22 септември е дежурната част на РСПБЗН- Шумен било прието съобщение за пожар в каравана на ул. “Тодор Петков“ в кв. „Дивдядово“. Към адреса бил насочен противопожарен екип. На място огнеборците заварили да гори каравана пред къщата на собственика. Причината за възникване на пожара е в процес на установяване. Караваната е унищожена. Пожарът бил погасен е помощта на 2 тона вода.
На 22 септември в 05.46 часа е получен сигнал за пожар в къща на ул. “Странджа“ в село Златар. Пристигналият противопожарен екип установил, че пламъците в имот на 34-годишна жена тръгнали след късо съединение. Унищожени са около 150 кв. м. покривна конструкция, опушени са около 200 кв. м. стени, изгоряло е домашно имущество. Пожарът е ликвидиран от два екипа с общо 12 тона вода.
Сигнал за пожар в комин на къща на ул. „Порек“ бил приет на 21 септември в 22.52 часа. На място огнеборците установили, че необезопасен комин е причина за пожара, в който са унищожени около 100 кв. м. покривка конструкция. Ликвидиран е с 6 тона вода.
Екип от участъка на пожарната във Върбица е погасил пожар в лек автомобил „Форд Фокус“ , който се запалил на пътното платно. Сигнал за пожара е приет в 00.38 часа на 24 септември. Пламъците били погасени с помощта на 2 тона вода. Автомобилът е унищожен. Причините за възникване на пожара са в процес на установяване.
Спасителни екипи са оказали съдействие за пренасяна на трима болни от жилищата им до екипи на спешна помощ. На 22 септември екип от Шумен помогнал за пренасяне на контузена туристка през труден терен в Шуменското плато. Тя била с фрактура на десен глезен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъвместна изложба „От Салерно до Велики Преслав” в старата столица
Следваща статияДвама подкараха нерегистрирани автомобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here