дом Криминале Огън унищожи автомобил в Шумен, комин пламна във Велики Преслав

Огън унищожи автомобил в Шумен, комин пламна във Велики Преслав

0
ДЯЛ

В 06.09 часа тази сутрин в дежурната част на РДПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в лек автомобил „Дачия“. Към ул.“Московска“ в града бил насочен противопожарен екип. След пристигане на място огнеборците погасили пламъците с помощта на 2 тона вода и 30 л. пяна. Причините за възникване на пожара са в процес на установяване. Автомобилът е унищожен.
В 10.30 часа на 2 декември е потърсено съдействие за премахване на счупен клон на дърво в природен парк „Шуменско плато“. Екип на РСПБЗН- Шумен е съдействал на служители на ДГС с авто-механична стълба за отстраняване на част от дърво, короната на което била заклещена в друго дърво и пречи на пътното платно. Мястото е обезопасено за преминаващите автомобили.
В 22.52 часа на 2 декември е получено съобщение за пожар в комин на къща във Велики Преслав. Към ул. “Раковска“ е насочен екип. На място огнеборците погасили пламъците с помощта на оцет. Пожарът, възникнал след самозапалване, е без материални загуби.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна раздаването на храни за социално слаби
Следваща статияАпаш влезе в незаключен дом, задигна дамска чанта и лаптоп

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here