дом Криминале Огнеборци разчистваха паднали дървета и оградни платна, пламна стая в изоставена къща

Огнеборци разчистваха паднали дървета и оградни платна, пламна стая в изоставена къща

0
ДЯЛ

На 29 ноември противопожарен екип е ликвидирал пожар в стая на изоставена къща на ул.“Родопи“ в Шумен. Отпадъците, които са били запалени поради небрежност при боравене с открит огън са погасени с помощта на 800 л. вода и не са допуснати материални загуби.
На 30 ноември дежурните екипи са реагирали на 4 сигнала за произшествия. Потърсено е съдействие малко след 11 часа за отстраняване на опасно надвиснала над тротоар на ул. “Владайско въстание“ водосточна тръба. Екипът оказал съдействие и отстранил тръбата.
В 19.19 часа е получено съобщение за паднало дърво на пътното платно в село Радко Димитриево. Пристигналият на място екип нарязал дървото, което паднало след силен вятър с помощта на моторни триони. Пътното платно било разчистено и обезопасено.
Сигнал е получен и за паднали оградни платна от строителен обект на ул.“Бели Лом“ в Шумен. Екипът, който бил насочен към адреса премахнал падналите платна и обезопасил пътя за преминаващите автомобили.
Дърво е паднало върху електрическо табло, газопровод и къща на ул. „Осми март“ в Шумен. Изкорененото след природни явления дърво било отстранено от спасителния екип на РСПБЗН – Шумен.
Пожар в метален контейнер за смет на бул. “Ришки проход“ бил погасен на 1 декември малко преди 17.00 часа. Контейнерът бил на пътното платно, пламъците са му загасени с 200 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
Ликвидиран е и пожар в контейнер за смет на ул.“Хаджи Димитър“ в Нови пазар, също без материални загуби.
На 1 декември в 17.45 часа е приет сигнал за паднало дърво в природен парк „Шуменско плато“. Екип от пожарната в Шумен бил насочен за оказване на техническа помощ. На място било изяснено, че дървото не е паднало на пътя, а е със заклещена корона в друго дърво.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Измайсторено за празника“ в читалище „Напредък – 1869“
Следваща статияНапушен седна зад волана, спипаха пътник в кола с чай за пушене

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here