дом Криминале Огнеборци премахнаха паднало дърво върху кола, вадиха пътник от катастрофирал автомобил

Огнеборци премахнаха паднало дърво върху кола, вадиха пътник от катастрофирал автомобил

0
ДЯЛ

На шест сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа.
Екип от Нови пазар е оказал техническа помощ за премахване на паднало дърво върху лек автомобил Фолксваген „Голф“ с шуменска регистрация. Инцидентът е станал малко преди 20.00 часа в четвъртък. Дървото е паднало върху лек автомобил, паркиран близо до бившата „Китка“. При падането бил смачкан покривът на автомобила, счупени били предно и дясно задно стъкло.
В 14.40 часа в четвъртък спасителен екип е оказал съдействие за изваждане на пътник от катастрофирал автомобил след село Венец.
В следобедните часове е възникнал пътен инцидент на АМ “Хемус“ с лек автомобил „Мерцедес“. На място бил пратен екип на РСПБЗН – Шумен. Поради трудния терен било невъзможно да се прекъсне връзката на акумулатора. Изчакан бил екип на Пътна помощ, автомобилът бил изваден с кран. В произшествията няма пострадали.
Оказано е съдействие за пренасяне на болен мъж от дома му в Шумен до екип на ЦСМП.
Екип от РСПБЗН – Каолиново е отводнил шахта в склад в кметството в село Пристое. Отводняването било извършено с мотопомпа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтруктурите на ГЕРБ в областта излъчват делегати за Националното събрание
Следваща статияДрогиран въртя волана в Нови пазар, задържаха го

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here