дом Криминале Огнеборци обезопасиха катастрофирала кола, гасиха пожари, отстраниха опасен клон

Огнеборци обезопасиха катастрофирала кола, гасиха пожари, отстраниха опасен клон

0
ДЯЛ

Екип е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирал автомобил на АМ “Хемус“, близо край моста до кв. „Макак“. Произшествието, което е с материални щети е възникнало малко след 19.00 часа снощи. Екипът, който пристигнал на място обезопасил лекия автомобил „Мерцедес“ с варненска регистрация и пътното платно.

Погасен бил пожар в стърнище в землището на село Ивански след сигнал в 12.54 часа във вторник. Пожарогасенето било на площ от 10 000 кв.м. с помощта на 3 тона вода. Произшествието е без материални загуби.

В 19.31 часа в дежурната част на РСПБЗН- Нови пазар е получен сигнал за пожар във вилната зона на Каспичан. Изпратеният на място противопожарен екип погасил пламъците с помощта на 200 л. вода. Пожарът е без материални загуби, възникнал е след небрежно боравене с открит огън.

В 10.40 часа вчера в дежурната част на РДПБЗН- Шумен бил приет сигнал, че двора на детска градина на ул.“Батак“ в града има опасен клон. На място бил пратен екип, който отстранил клона от дървото и обезопасил двора на детското заведение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия4-годишно шуменче с награда от събор на народното творчество
Следваща статияНеизправен вентил на газова бутилка подпали кухня в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here