дом Други Обявление за инвестиционно намерение „Работилница за художествена керамика“ в село Мадара

Обявление за инвестиционно намерение „Работилница за художествена керамика“ в село Мадара

0
ДЯЛ
"РАБОТИЛНИЦА за ХУДОЖЕСТВЕНА КЕРАМИКА"УПИ Х-514;кв.65; ПИ 46053.501.1165с. Мадара; Общ. Шумен

На основание чл.4, ал.1 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда на инвестиционни предложения за строителство, дейности и технологии /ДВ бр.25/2003 г./
Гинка Йорданова Райчева обявява:
Изготвяне на инвестиционен проект на Работилница за художествена керамика , като допълващо застрояване в собствен УПИ Х-514;кв.65; по плана на с. Мадара.; Общ. Шумен. Административен адрес: с.Мадара; ул. „Огоста” № 8.
Работилницата ще бъде построена на западната имотна граница, явяваща се странична и обща с УПИ ХI-514;кв.65. Представена е нотариално заверена декларация на собствениците на съседния имот ХI-514, за свързано допълващо застрояване на общата граница.
Сградата се предвижда на един етаж.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремиерът Бойко Борисов: „Хемус” ще промени облика на Севера
Следваща статияШуменският университет получи Сертификат „Работодател без дискриминация”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here