дом Прогноза за времето Облаци и слънце ще се редуват, на места ще превали

Облаци и слънце ще се редуват, на места ще превали

0
ДЯЛ

Днес облачността страната ще е променлива, често намаляваща до слънчево. В сутрешните часове на места в крайните югоизточни райони все още ще превалява дъжд. Максималните температури ще бъдат между 14 и 19 градуса, в крайните югозападни райони до 22-23 градуса. В Шуменска област максималната ще достигне едва 15 градуса, променлива облачност, не се очакват валежи.
В планините ще бъде ветровито, с умерен и силен запад-северозападен вятър. Облачността ще е променлива, често намаляваща до слънчево. Сутринта в Странджа ще има превалявания в процес на спиране.
Над Черноморието облачността ще бъде променлива, по-значителна в сутрешните часове и на места по южното крайбрежие ще превали. След обяд ще се установи предимно слънчево време. Температурите на въздуха ще са между 16 и 19 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНашите бойци Сава Карастоянов и Иван Иванов с победи на „Pro fight“
Следваща статияЛюбомир Христов: Доказахме, че можем. Ще продължим да работим за Шумен!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here