дом Общество Нов живот за коледните елхи

Нов живот за коледните елхи

0
ДЯЛ

Община Шумен съобщава на гражданите, които са избрали да украсят домовете си с живи елхи и желаят да ги предоставят за засаждане в паркове и градини, че от днес могат да ги предават в Градската градина. Като пунктове за събиране на иглолистните дръвчета ще се използват фургоните, разположени срещу сградата на „Енерго Про“ в Градската градина.
Елхите ще се приемат от служители на ОП „Паркове и обредна дейност“ от 11.00 до 14.00 часа в делничните дни от 8 до 10 януари, както и в понеделник, 13 януари. Допълнителна информация гражданите могат да получат на телефон – 054/ 857 705 в общинската администрация.
Идеята е събраните елхови дръвчета да бъдат засадени при подходящи климатични условия на различни места в града, които ще бъдат определени допълнително.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърсят дарители за довършване на православния храм във Вехтово
Следваща статияПроф. Стефан Желев прие новия генерален консул на Турция в Бургас

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here