дом Други Ново предприятие в Шумен ще открие турската компания „Соло текстил”

Ново предприятие в Шумен ще открие турската компания „Соло текстил”

0
ДЯЛ

Втори производствен комплекс в Шумен ще открие до месец турската текстилна компания „Соло текстил”. Новата база се намира в Индустриалната зона на ул. „Цветан Зангов“ 3. Шуменската фабрика е част от голямото семейство на фирмата майка TYH Текстил с над 4 хиляди служители в Турция след заводите в Истанбул, Измир, Кърклери, Молдова.

„Соло текстил“ се утвърди като модерна европейска компания, която произвежда стилно изискано облекло за световни марки. Предстои фирмата да разшири своя обхват в съседните области Разград и Търговище.
Началото – преди две години дружеството реши да инвестира в България и предпочете десетият град на България – Шумен. След две години успешна работа собствениците планират откриване на второ предприятие, в което ще бъдат открити още 150 работни места и осигурена прехраната на десетки семейства от Шумен и областта.
Новият комплекс вече е оборудван по най-модерния начин и чака своите работници.
„Соло текстил”предлагат отлични условия за работа, осигурен транспорт, обяд. Както и редовно заплащане с петдневна работна седмица.Почива се по време на празници. В момента във фирмата работят близо 300 души.
Партньори вече са убедени,че „Соло текстил” означава коректност и социално отговорна компания, оценяваща на първо място своя персонал и техните нужди.
„Соло текстил” е пример за успешно реализирана инвестиция в България. Заимстван е моделът в Турция – хората без опит да се обучават, да получават храна от собствена кухня, транспорт, а след това да им се дава шанс за просперитет в кариерата.
Не случайно е и логото на фирмата „Стани част от екипа, обличай света”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАйсел Руфад: Честит празник, Нови пазар!
Следваща статияОстава слънчево и топло за сезона

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here