дом Здраве Нови 46 заразени с COVID-19 за последните 24 часа

Нови 46 заразени с COVID-19 за последните 24 часа

0
ДЯЛ

46 нови случая на заразени с COVID-19 са установени вчера в страната. Така общият брой на диагностицираните с инфекцията у нас е 1 911.
16 от новите случаи са в София. 8 от тях са в столични лечебни заведения и 8 са амбулаторни. В Ямбол случаите са 11, в Плевен – 7 нови случая, във Видин – 3, в Благоевград – 2. В Кърджали, Кюстендил, Монтана, Разград и Търговище има по един случай.
Настанените за лечение към момента са 380, като 49 са в интензивни отделения.
Това съобщиха от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
Починалите през последното денонощие са 4, като общият им брой вече е 88.
В Кърджали е установен и първи случай на репозитивиране, което не означава повторно заразяване, а това, че вирусът е открит в долната част на белите дробове.
Излекуваните вече са 422, като вчера от болница са изписани 21 души.
Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при медицински служители вече е 206 души, като вчера са установени 5 нови случая на инфектирани.
През изминалото денонощие са направени 1 777 проби. Общият брой на направените тестове в страната до момента е 56 105.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчева събота
Следваща статияДнес отбелязваме Деня на Европа и Деня на победата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here