дом Здраве Нови 24 случая на COVID-19 у нас

Нови 24 случая на COVID-19 у нас

0
ДЯЛ

Нови 24 случая на COVID-19 са установени у нас през изминалото денонощие. Така общият брой на инфектираните до момента в страната е 565. Това съобщиха от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
Общо заразените у нас вече са 565. Увеличението на заразените е 4,4% в сравнение с вчера. В София има 15 случая, в „Пирогов“ – 4 души. Александровска болница – 1, Центъра за спешна медицинска помощ – 1 установен случай, „Токуда“ – 3 души, амбулаторни – 8.
По 1 нов има заразен във Враца, Варна, Пещера, Пазарджик, Пловдив, Русе, Стара Загора и Сливен.
В Хасково има двама нови заразени – брат и сестра на 34 и 33 години.
От всички диагностицирани с вируса 201 са настанени в болница. От тях 26 са в интензивно отделение. Само вчера в лечебни заведения са хоспитализирани 16 пациенти.
Броят на излекуваните с две отрицателни проби вече е 42 души.
Общо 33-ма души от медицинския персонал са заразени.
Починалите са 22. Сред тях е и 95-годишна жена, която е била приета вчера в „Пирогов“ в тежко състояние и въпреки усилията на лекарите по-късно е починала.
Установеният медицински персонал с COVID-19 е 31 души.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчев вторник
Следваща статияЧестит празник! Отбелязваме Световния ден на здравето

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here