дом Здраве Нови 2 случая на COVID-19 у нас

Нови 2 случая на COVID-19 у нас

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Нови 2 случая на COVID-19 са установени у нас. Така за изминалото денонощие броят на диагностицираните с болестта е 18, а общият – 220. Това съобщиха от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
Новите случаи са на 35-годишен мъж и жена на 60 години. Двамата са от Пловдив.
Първи двама заразени бяха установени в Стара Загора вчера. Има и случай на цяло семество заразени с коронавирус. Майката е с двустранна пневмония. Бащата и двете деца на 4 и 8 годин са в добро състояние.
Само за денонощие в света са регистрирани 100 000 нови установени с коронавирус. В Европа най-тежко остава положението в Италия. Усложнява се обстановката и в Испания, където диагностицираните надхвърлят 40 000. Наo 30 000 са заразените в Германия и Франция. В САЩ установените болни са над 54 000.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлаговещение е!
Следваща статияКампания: Община Каспичан набира доброволци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here