дом Здраве Нови трима медицински служители в Шуменско с COVID-19

Нови трима медицински служители в Шуменско с COVID-19

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Още трима медицински служители в Шуменско са диагностицирани с COVID-19. Така общият брой на заразения медицински персонал вече е 30 души. Това съобщиха от РЗИ-Шумен.
Положителни са тестовете на лекар от МБАЛ-Шумен, лекар от Комплексния онкологичен център, както и на лекар с частна практика, научи от свои източници 24shumen.com
Деветима са диагностицирани с COVID-19 в Шуменско през изминалото денонощие. От новозаразените трима са настанени за лечение в областната болница. Сред установените с вируса са шест жени на възраст между 24 и 71 години, мъж на 56 години от Шумен и 58-годишен мъж от село Вехтово.
Положителна проба е дал и 67-годишен мъж от новопазарското село Зайчино ореше.
През изминалите 24 часа в Шуменско са направени 37 PCR теста.
На лечение в областната болница към момента са 30 пациенти. От тях един е в ОАИЛ.
С леки симптоми или без симптоми на домашно лечение са 60-има души.
Излекуваните са 285-има.
Към момента 196 души в област Шумен са под карантина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВрати отвори клуб „Български език и творчество“ в читалище „Добри Войников- 1856“
Следваща статияМИГ Нови пазар – Каспичан с 10-годишен юбилей

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here