дом Общество Нови екипи за отбора по баскетбол и уреди за мажоретките, обеща кметът...

Нови екипи за отбора по баскетбол и уреди за мажоретките, обеща кметът Любомир Христов

0
ДЯЛ

Нови екипи за юношеския отбор по баскетбол на ППМГ „Нанчо Попович“ и уреди за мажоретките от клуб „Ритмик“ ще бъдат закупени от Общината. Това обеща при срещата си с младите спортисти кметът на Шумен Любомир Христов. Днес той се срещна с баскетболния тим на Математическата гимназия, който спечели финала на Националното първенство за ученици 11-12 клас и грациите от клуб „Ритмик“, които за пореден път извоюваха първото място и още куп отличия от Националния фестивал на мажоретния танц.
Домакин на двете спортни прояви бе Община Шумен, а финалите на надпреварите бяха вчера.

„Вие поднесохте най-големия подарък на Шумен за празника на града. С тези прояви защитихме мястото си на спортен град. Аз обичам спорта и знам, че сме му длъжници, но помагаме колкото можем, колкото позволява бюджета. Без спорта Шумен ще изгуби част от авторитета си“, заяви пред младите спортисти кметът Любомир Христов. Той лично поздрави Виктор Серафимов за приза „Най-добър играч“ на финалите на ученическите игри по баскетбол.
На срещата присъства и Валентин Савчев от Ученическата спортна школа „Хан Крум“. Спортният специалист призова да се спре със спекулациите около зала „Арена Шумен“. „Нека на всички е ясно, че града от десетилетия имаше нужда от такова спортно съоръжение. Трябва да се знае, че залата не е предназначена само за спортни събития. Имахме възможност на 9 и 10 май да играем срещите си в „Арена Шумен“. Отборът ни обаче предпочете състезанието да се проведе в спортна зала „Младост“. Искам да кажа на всички, които непрекъснато обвиняват местната власт, че не дава пари за спорта в Шумен, Общината е сред първите в страната, които дават най-много средства за развитието на детския и юношески спорт“, заяви Александър Савчев.
В края на срещата кметът Любомир Христов се снима с победителите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДва сигнала за бедстващи птици са получили екоинспекторите през почивните дни
Следваща статияС дарения вдигнаха джамия в каолиновското село Средковец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here