дом Политика Новият кмет на Цани Гинчево пред 24shumen.com: За мен грижата за възрастните...

Новият кмет на Цани Гинчево пред 24shumen.com: За мен грижата за възрастните е приоритет

0
ДЯЛ

Грижа за възрастните хора, основно за снабдяването им с дърва за зимата и почистване на гробищния парк ще бъдат приоритети в работата на новоизбрания кмет на село Цани Гинчево Павел Динков. Ще поставим ограда на парка, хората отишли си от този свят да почиват в мир, сподели за 24shumen.com кметът.
Следващата седмица той ще положи клетва пред Общинския съвет в Никола Козлево. И още същия ден ще встъпи в длъжност, каквито са законовите изисквания.
На въпрос на 24shumen.com защо се е кандидатирал за кметския пост, той отговори: Хората от селото настояваха и аз спечелих вътрешните избори, които проведохме в ГЕРБ за кандидат – кмет. Спечелих доверието на актива на партията, и ще го оправдая. Семейството на бъдещия кмет също го е подкрепило безрезервно. Динков смята да влезе в партия ГЕРБ, когато ръководството прецени.
Новият кмет е на 40 години. Семеен е. Баща на две деца. Съпругата му работи в „Пластхим“ в Тервел.
На репортерски въпрос, как ще коментира поведението на предшественика си от ДПС, който инцидентно напусна кметския пост, без да уведоми общинския кмет на Никола Козлево, Динков бе лаконичен, че може да коментира действията на му, след като е избрал да отиде на по-доходна работа.
„Чрез 24shumen.com искам да благодаря на всички, които участваха в местните избори вчера и подкрепиха с гласа си кандидатурата на партия ГЕРБ“, заяви областният координатор на партия ГЕРБ за област Шумен и кмет на Шумен Любомир Христов. Той уточни, че бъдещият кмет е спечелил убедително вътрешните избори в местната структура сред трима издигнати кандидати. Според Христов, Павел Динков не е бил човек, който просто си търси работа. А е човек, който се е доказал през годините. Управникът имал овцеферма. Шуменският градоначалник поставил условие, Динков да бъде кмет на всички хора, независимо кой с каква партийна принадлежност е. Крайно време е да се загърбят политическите пристрастия и да работим за хората от селата и градовете, каза още кметът на Шумен.
На снимката от ляво надясно: Ешреф Реджеб, Любомир Христов и Павел Динков
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия19 от предвидените 44 улици в Шумен са ремонтирани
Следваща статияIn memoriam: Внезапно почина доц. д-р Петя Петкова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here