дом Общество Не е шега: Детските градини и ясли в община Каспичан без такси...

Не е шега: Детските градини и ясли в община Каспичан без такси от 1-ви април

0
ДЯЛ

Детските градини и ясли в община Каспичан, в това число и населените места да бъдат освободени от месечни такси, предлага в докладна кметът Милена Недева. Документът ще бъде разгледан и гласуван на предстоящата сесия на Общинския съвет.
„След направени допълнителни разчети и анализи и представянето на Бюджета пред Съдебна палата и Министерството на финансите, предлагам от 1-ви април ползването на целодневни детски градини и детски ясли да бъде освободено от такси“, е записано в докладната.
„От миналата година се коментира въпросът за таксите в детските заведения. Внасяме го сега в Общински съвет. Това важи за цялата община“, заяви за 24shuumen.com Милена Недева.
Промяна ще има и в цените на изкопните и ремонтни работи по улиците.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Смядово осигури над 3 000 безплатни маски за гражданите
Следваща статияОтменя се заповедта за носене на защитна маска на обществени места

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here