дом Криминале На село: Един кара с чужди табели, друг – без табели

На село: Един кара с чужди табели, друг – без табели

0
ДЯЛ

Около 13.10 часа в сряда в село Черноглавци за проверка бил спрян водач на лек автомобил „Хюндай“. Автомобилът бил с разградски табели, но след справка станало ясно, че те били предназначени за друг автомобил. Изяснено било, че автомобилът не бил регистриран по надлежния ред.

Водач на „Опел Инсигния“ бил спрян от полицейски служители за проверка вчера в село Маломир. Движил се по ул.“Георги Димитров“, когато униформените забелязали, че е без регистрационни табели. Автомобилът не бил регистриран по определения ред.
По двата случая са образувани досъдебни производства за престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия58-годишен ползва ток безплатно, отива на съд
Следваща статияОткриха контрабанден тютюн при обиск на два имота в Драгоево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here