дом Общество Насрочиха делото по жалба за гласували избиратели с адресна регистрация в Турция

Насрочиха делото по жалба за гласували избиратели с адресна регистрация в Турция

0
ДЯЛ
Pixabay.com

В Административен съд-Шумен е образувано административно дело по подадена жалба от кандидата за кмет на кметство с. Тодор Икономово Тефик Хасан, община Каолиново срещу решение на ОИК Каолиново от 3 ноември, с което е обявен за избран за кмет Шинаси Исмаил, съобщиха от пресцентъра на АС.
24shumen.com вече писа по този казус с минимална разлика между кандидата на ГЕРБ Хасан и този на ДПС едва 5 гласа.
Жалбоподателят сигнализира, че в две от секциите са гласували избиратели с адресна регистрация в Република Турция.
Делото е насрочено за разглеждане в открито съдебно заседание на 11 ноември от 14.00 часа.
Пред АС е депозирана и жалба от Румен Русев, представляващ политическа партия „Български Социалдемократи“, с която се оспорва Решение за избор на общински съветници в Общински съвет Шумен от 27.10.2019г., за което е образувано административно дело № 543/2019г.
С определение на съда депозираната жалба е оставена без движение, с указание към оспорващия в 1-дневен срок от съобщаването на определението, да изправи констатираните нередовности. В указания срок съдебният състав е констатирал, че не са отстранени всички установени нередовности, поради което е оставил жалбата без разглеждане и е прекратил производството по делото.
Постановеното прекратително определение не е окончателно и подлежи на обжалване пред Върховния административен съд на Република България.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпортисти ще чистят Шуменското плато
Следваща статияВръчиха удостоверението за избор на кмет на Любомир Хрисотв

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here