дом Криминале Напушен седна зад волана, спипаха пътник в кола с чай за пушене

Напушен седна зад волана, спипаха пътник в кола с чай за пушене

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Около 11.50 часа в петък за проверка на ул.“Св.св. Кирил и Методий“ в Нови пазар бил спрян водач на лек автомобил БМВ с шуменска регистрация. Зад волана на автомобил бил 24-годишен местен жител. Пътните полицаи го тествали за шофиране след употреба на наркотични вещества. Отчетена била положителна на марихуана проба. Не е дал кръвна проба за химичен анализ.
Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар. За извършено престъпление по чл. 343 Б ал. 3 от НК е образувано бързо производство. По време на извършен оглед в автомобила бил намерена метална кутийка с около 1 грам суха тревна маса, за която водачът казал, че е марихуана. Предстои да бъде лабораторно изследвана. За притежание на наркотични вещества без надлежно разрешително е образувано досъдебно производство.
На 29 ноември около 18.30 часа на бул. “Ришки проход“ в Шумен за проверка бил спрян водач на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с шуменска регистрация. По време на проверката пътникът в автомобила, 28-годишен жител на село Климент изсипал върху стелката на автомобила около 5 грама суха зелена тревна маса. При последвало претърсване е намерен прозрачен плик с около 2 грама зелена тревна маса, която по данни на 28-годишния е „чай за пушене“. Иззетите вещества ще бъдат изследвани в лаборатория.
Задържан е за срок до 24 часа в РУ- Шумен. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци разчистваха паднали дървета и оградни платна, пламна стая в изоставена къща
Следваща статияДвама почерпени подкараха коли, единият спря в … крайпътно дърво

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here