дом Спорт Над 200 бегачи и ХС байъри от страната ще участват в състезание...

Над 200 бегачи и ХС байъри от страната ще участват в състезание на велоклуба в Шумен

0
ДЯЛ

Над 200 бегачи и ХС байкъри от цялата страна са подали заявка за участие в състезание по бягане, колоездене и дуатлон. Това съобщиха инициаторите на спортната проява.
Надпреварата се организира от велоклуб „Илчов баир“ и ще се проведе на 7 юли. Трасетата са на територията на Природен парк „Шуменско плато“, а стартът е в 9 часа на стадиона в село Троица.
За първи пат състезанието ще се проведе по южните склонове на Платото, а в състезания от този род ще има категория за електрически велосипеди. Изискването е те да не са с премахнати ограничители за скорост, уточниха организаторите.
Учатниците в дисциплините Крос кънтри маратон и Горско бягане имат възможност да избират дължината на трасето. Те са традиционни за този вид надпревара – 40 километра маратон и 20 километра полумаратон.
Състезателите в Дуатлона ще преминат общо 40 километра. Първите 20 километра трябва да пробягат, а останалите 20 ще изминат с велосипед.
За победителите са осигурени купи и медали.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Измамник рецидивист влиза на „топло“ за 4 години
Следваща статияОтвориха пътя за Тимарево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here