дом Други Наглост: Шуменци изхвърлиха старите си мебели през терасата

Наглост: Шуменци изхвърлиха старите си мебели през терасата

0
ДЯЛ

Рафтовете от стара библиотека и части от детско легло изхвърлиха направо през терасата си живущи в блок №3, вх.3 на ул. „Васил Априлов“, видя репортер на 24shumen.com. Сред купчината ненужна дървесина се мъдри и …фотьойл.
Вехториите, в ярко оранжево, втори ден продължават да запълват огромно пространство от детска площадка с люлка и пързалка. Граждани, които минават по тротоара се възмущават от „такава наглост и безочие да стигнеш дотам, да се изхвърлиш ненужното си обзавеждане през терасата“. Те пророкуват страшна картина, ако на площадката са играели деца.
От раз ги убиват, коментират гневните граждани.
Никой от входа няма представа кой от съседите ми може да изхвърли боклуците, като стари мебели, направо през балкона.
Домуправителят на входа все още не е уведомен, за да реагира.
Все още не са сезирани и компетентните служби в Община Шумен за налагане на глоба и търсене на отговорност от безотговорните.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОборудват две площадки за свободно разхождане на кучета (снимки)
Следваща статияВаксинират срещу морбили неимунизираните до 18-годишна възраст

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here