дом Култура Наближава крайният срок за кандидатстване по фонд „Култура“

Наближава крайният срок за кандидатстване по фонд „Култура“

0
ДЯЛ

От отдел „Култура, младежки дейности и спорт“ към Община Шумен напомнят, че наближава крайният срок за подаване на документи за финансиране на проекти със средства от общинския фонд „Култура“. С решение на Управителния съвет на фонда датата е 30 май, но тъй като тя се пада в събота, предложения ще се приемат и в първия работен ден от следващата седмица, 1 юни, понеделник.
Тази година проектни предложения могат да се подават в направленията „Детски и младежки културни дейности“ и „Творчески Шумен – 2020г.“ Документите се депозират на хартиен носител до 17.30 часа в стая 358 в общината или по електронен път на имейл адрес: i.tsanev@shumen.bg .
От администрацията напомнят още, че документите за кандидатстване са публикувани на сайта на Община Шумен в раздел – „Култура, младежки дейности и спорт“ – „Култура“ – „Общински фонд култура“ – „Документи за кандидатстване“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗемеделски производители завлекли Община Никола Козлево с 10 666 лева
Следваща статияЕдин наруши наложената му карантина, друг – заповед за незабавна защита

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here