дом Общество Момиче от Шумен апелира да й върнат задигнатото портмоне (видео)

Момиче от Шумен апелира да й върнат задигнатото портмоне (видео)

1
ДЯЛ

Неприятна случка се разиграла на 12 юли, в киното където работи Д. Димитрова. От чантата й изчезнало портмоне с пари и лични документи. За липсата му, момичето разбрало малко по-късно през деня.
Веднага били проверени кадрите от охранителната камера, а на тях ясно се виждало как жена на средна възраст взима от чантата й лична вещ, собственост на Димитрова.
Тя потърсила съдействие от полицията в Шумен, откъдето веднага установили жената, взела портмонето. Същата обещала да върне парите в едноседмичен срок.
Димитрова се обърна с молба към редакцията на 24shumen.com да публикуваме историята й.
„Искам да ми бъдат върнати парите и най-вече личните документи. От 12 юли нямам такива, а ще трябва да чакам още. Моля жената, която ми е взела портмонето, да бъде така добра да ми го върне възможно най-скоро“ апелира момичето.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРодители от Вехтово: Искаме си детската градина!
Следваща статияЖената, откраднала портмонето е изхвърлила документите, те са обявени за невалидни

1 коментар

  1. И що не казвате коя е тази гениална крадла? Или както винаги в България престъпниците се пазят дори от медиите? Сега ще я изкарат психично болна, а ограбената ще киха пари за нови документи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here