дом Криминале Млад мъж загина в пътен инцидент в община Попово

Млад мъж загина в пътен инцидент в община Попово

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Тази сутрин около 06.30 ч в община Попово – на път III-204 (Разград-Попово), 23+991 км, правоспособен 27-годишен водач от село Ломци, община Попово, управлявайки лек автомобил „БМВ 530Д“ с търговищка регистрация е изгубил контрол над управлението на автомобила, който е излязъл вдясно от пътното платно, навлязъл е в крайпътна канавка и се е преобърнал неколкократно в земеделска нива. Автомобилът е собственост на жена от същото село, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Търговище.
В резултат водачът на автомобила е починал на място. Тримата пътуващи с него в лекия автомобил пътници са настанени за лечение в МБАЛ-Търговище с различни травми: 29-годишен мъж от село Расово, област Монтана – с открита фрактура на глезен, комоцио и гръбна травма, с опасност за живота му; 21-годишна жена от село Нова Черна, област. Силистра – с фрактура на бедро, без опасност за живота й и и 15-годишна девойка от гр. Антоново – с комоцио и фрактура на глезен, също без опасност за живота й.
На водача е взета кръвна проба за химическо изследване.
По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Попово.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКнигата „Репортер от миналото време“ ще представят в Библиотеката
Следваща статияРязка промяна на времето: Оранжев код за обилни валежи в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here