дом Общество Митака и любимата му Джулия вдигнаха пищна сватба

Митака и любимата му Джулия вдигнаха пищна сватба

0
ДЯЛ

Шуменският мачо Кристиан Кирилов, по – известен като Митко от риалити сериала „София ден и нощ“ и любимата му Джулия вдигнаха шумно сватбено тържество само с най-близките си приятели, роднини и колеги.
Те се врекоха във вечна вярност пред очите на 120 гости, сред които голяма част от актьорите от „София- Ден и нощ“, пише Агенция Блиц. Фолкпевицата Джулия бе по-скромна с поканите към колегите от фолк бранша и на тържеството бе забелязан единствено Константин, който не пропусна възможност да поздрави младоженците с няколко свои парчета.
Младоженците приветстваха своите гости с изпълнение на дуетната им песен „Ти си“, а след това булката разчувства с брилянтно изпълнение на „Излел е Дельо хайдутин“. А след това купонът продължи както си му е редът.
Джулия и Крис бяха спазили всички български традиции за една сватба. След като булката ритна менчето, водещият Драго Чая заяви, че в най-скоро време ще се радват на момче и момиче – близнаци. Булката пък успя да отчупи по-голям комат от питата, с което даде ясно да се разбере, че тя ще командва в семейството.
Снимка: show.blitz.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРязка промяна на времето: Оранжев код за обилни валежи в Шуменско
Следваща статияЕсента настъпва с обилни валежи и вятър

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here