дом Общество Международния ден на младежта отбелязват днес в Шумен

Международния ден на младежта отбелязват днес в Шумен

0
ДЯЛ

С богата програма от събития, насочени към младите хора в Шумен ще бъде отбелязан Международният ден на младежта – 12 август. Инициативите ще се проведат на различни места в града, а организатори са Община Шумен и Общинският младежки съвет. Всички събития са с вход свободен.
В 13.30 чaса и в 16.00 часа на Мемориалния комплекс „Създатели на българската държава“ под формата на беседи служители от ОП „Туризъм, публични прояви и атракции“ ще запознаят младежите с интересни факти по изграждането на монумента. В 14.30 часа в Информационния център към комплекса ще бъде прожектиран филм, който разказва за историята на паметника.
Програмата продължава с Ден на отворените врати от 10.00 до 15.00 часа в Астрономическата обсерватория. В 12.00 часа ще се прожектира филм за Слънчевата система, а от 21.00 часа е предвидено наблюдение на планетата Сатурн. Осигурен е и безплатен автобусен транспорт до Обсерваторията за желаещите да наблюдават планетата. Автобусът ще тръгва от сградата на общината в 20.45 часа и в 21.30 часа.
В 18.00 часа в младежката сфера, разположена в парка пред „Безистена“ ще гостуват дизайнерите Михаел Върбанов и Емил Личев. Те ще се срещнат и разговарят с младите хора за това как се създава успешен бизнес в Шумен.
В 20.00 часа в парка между общината и Регионалната библиотека започва концертът на танцовите формации „Емоушън“, „Танцувалня“ и „WoW“. Гост – изпълнители ще бъдат младите певци Ивайло Иванов – Играта и Денислава Сашова – Диона.
Снимка: Община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНово 20: Всеки автомобил с паспорт след основен технически преглед
Следваща статияМВР започва операция за контрол на скоростта по пътищата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here