дом Криминале МВР: Катастрофата от снощи на околовръстното е само с материални щети

МВР: Катастрофата от снощи на околовръстното е само с материални щети

0
ДЯЛ

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР- Шумен са регистрирани две пътно-транспортни произшествия с материални щети.
За едната от тях 24shumen.com съобщи в понеделник вечерта. Кола се бе обърнала в крайпътна канавка, в близост до отсечката край Друмево, видя наш репортер. Движението бе регулирано и спряно за кратко от пътни полицаи, докато извадят катастрофирала кола от канавката с Пътна помощ.
За щастие, няма пострадали при ПТ-то, шофьорът сам е позвънил на Спешен телефон 112, научи още 24shumen.com.
За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 30 акта, наложените глоби с фиш са 54.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСвиха колело пред казино, собственикът му си изкара яда на полицаите
Следваща статияНяма работницииии!… От Ботев, та до днес – песни робски, песни тъжни…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here