дом Спорт Мартин Сурилов пропуска днешния старт

Мартин Сурилов пропуска днешния старт

0
ДЯЛ

Пилотът на АСК „Стари Столици“ и любимец на шуменската публика Мартин Сурилов ще пропусне днешния старт, поради счупена полуоска на неговото Mitsubishi Lancer Evo IX. Това съобщиха организаторите на Мемориал „Валерий Великов“.
Шуменецът успя да изненада голяма част от конкуренцията си в първия тренировъчен манш, след като записа трето най-добро време в генералното класиране. По-късно във вторият манш той подобри постижението си с 2 стотни, но не успя да промени челното подреждане.
Третият последен манш от тренировките се оказа фатален за Мартин. В него автомобилът не издържа на натоварването и счупи полуоска.
Нов рекорд на трасето от 1:44.620 минути в третия манш постави пилотът Стефан Стоев с автомобил SilverCar EF10. Стоев е състезател на АСК „Ара Моторспорт“.
Второто най-добро време през вчерашния тренировъчен ден бе за Николай Златков с Audi Quattro S1. Пилота на АСК „Проспийд“ спря часовника на 1:47.880 минути. Изоставането му от първия е само 3.26 секунди.
Представителя на АСК „Дунев Рейсинг“ Юлиян Телийски с Mistubishi Lancer Evo IX записа третото най-добро време с две десети по-слабо от това на Николай Златков.
Същинската част от надпреварата започва днес от 11 часа.
Очакванията на специалистите са да има нов рекорд на трасето.
Автор на снимката: Георги Георгиев
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПразник за малки и големи организира РЗИ с кампанията „Седмица на здравето“
Следваща статияМаргарита Петкова представя в Шумен най-новата си книга „Тъй рече Виктор“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here