дом Общество Малчугани садиха дръвчета в детска градина, явори ще пазят сянка и на...

Малчугани садиха дръвчета в детска градина, явори ще пазят сянка и на животните в приюта

0
ДЯЛ

20 дръвчета от вида явор залесиха днес служители на ДГС-Шумен в Общински приют „Тонка Петрова“ в града.
Засаждането на фиданките се извършва по идея на управителят на приюта Дария Георгиева, която още преди седмица поиска в двора да бъдат залесени широколистни дръвчета, които да осигурят сянка за животните през лятото. В акцията се включиха и всички служители на общинското звено. Фиданките се даряват от ДГС-Шумен и са отгледани в Горски разсадник „Салманово“.
По-рано горските залесиха 5 дръвчета в детска ясла „Тракийче“ в Шумен. Малките тракийчета се включиха в засаждането на дръвчетата и обещаха да ги поливат, докато пораснат.
Инициативите по повод Седмицата на гората в ДГС-Шумен продължават.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор закова дрегера на 1,69 промила, преспа в ареста
Следваща статияИзмамник влезе в дома на възрастни като „служител“ на ВиК, задигна 700 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here