дом Общество Любомир Христов: Честит осми декември!

Любомир Христов: Честит осми декември!

0
ДЯЛ

Уважаеми студенти и преподаватели,
Честит осми декември!
Празникът на българските студенти е символ на независимия дух, на жаждата за знания и успех, на смелите идеи и мечти.
Скъпи студенти, запазете устрема и дръзновението на младостта и нека пътят, който сте поели, да ви носи радост, признание и удовлетворение.Пожелавам ви незабравим, зареден с много настроение и красота, празник, който да остави вълнуващи спомени за цял живот.
Уважаеми преподаватели, вие имате отговорната мисия да възпитавате и обучавате младите хора на България, да им предавате своите знания и да създавате бъдещите лидери на нацията – образовани, интелигентни, добри професионалисти. Благодарим ви. Приемете нашето искрено признание за вашия достоен труд.
Пожелавам на всички здраве и увереност в призванието да творите и да променяте света.
Весел празник!

Любомир Христов,
кмет на община Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧестит 8-ми декември, студенти!
Следваща статияРИОСВ с награди за участниците в „Екоколеда 2017“, отличниците ще получат коледни елхи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here