дом Наблюдател Късметът отново се усмихна в Шумен! Безработна спечели 100 000 лева

Късметът отново се усмихна в Шумен! Безработна спечели 100 000 лева

2
ДЯЛ

За пореден път късметът показа, че обича Шумен. Този път той се усмихна на 53-годишна наша съгражданка. Анка Ангелова от шуменския квартал „Еверест” спечели 100 000 лева от Националната лотария. Късметлийката е безработна и има 3 деца. Билетът донесъл голямата печалба на 53-годишната домакиня, е „Американско бинго” – един от любимите й. Тя споделя, че именно тази е играта, в която най-често пробва късмета си. След като получи своята печалба, Анка ще помогне с нея на децата си, а с остатъка ще ремонтира своя дом. Близки до нея комшии се радват за голямата й печалба и казват, че тя напълно заслужава този късмет, защото е добър човек. От своя страна, Анка пожела на всички да вярват в своя шанс и да не се отказват да го търсят.
Това е втората грандиозна печалба за този месец, която отива при шуменец. Само преди дни, както първи 24shumen.com съобщи, шуменец спечели 1 000 000 от лотарийната игра.
Снимка: „Национална лотария“ – Нова телевизия
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМадарчанин подкара БМВ-то си почерпен, изтрезнява в ареста
Следваща статияКампанията „Не си сам! Осиновителите сме навсякъде!“ гостува и в Шумен

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here