дом Общество Кръгово кръстовище изграждат до жп прелеза в Хитрино

Кръгово кръстовище изграждат до жп прелеза в Хитрино

0
ДЯЛ

Кръгово кръстовище се изгражда в близост до жп прелеза в община Хитрино.
Финансирането е по Оперативна програма за развитие на селските райони. Стойността на целия проект е 3 милиона и 600 хиляди лева.
„С обособяването на новото кръстовище счетохме, че ще бъде урегулирано движението в този участък. След инцидента паркират автомобили и е трудно да се справим“, заяви за 24shumen.com зам.-кметът Ахмед Ахмед.
Със съоръжението се цели да се контролира и движението откъм страната на старата Автогара, която бе унищожена от взрива.
„С реализацията на проекта е съобразена безопасността на всички граждани“, уточни зам.-кметът.
Неговата прогноза е в рамките на две седмици обектът да бъде завършен. Вече е поставена маркировката, готова е и настилката.
„Струпването на автомобили около прелеза е най-сериозният транспортен проблем в Хитрино. И намерихме решение. Изграждането на кръстовище ни препоръчаха експертите“, обясни Неждет Мурад, специалист в Община Хитрино.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС томбола ЕНЕРГО-ПРО насърчава клиентите си да заплащат онлайн сметките за ток
Следваща статияПри съседите: 39-годишен софиянец се самоуби в Слънчев бряг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here