дом Общество Красимир Костов: „Когато охлювите избягат“

Красимир Костов: „Когато охлювите избягат“

0
ДЯЛ

Уважаеми шуменци,
на 11 октомври 2019 г., излезе публикация от Пресцентър на „БСП за България“ – Шумен“.
Тя много ми хареса!?
Публикуваме я отново. В нея има изобилие от лъжи и злоба.
Уважаеми шуменци,
четете и мислете за Шумен на 27 октомври!

Красимир Костов

„ЗА БСП СТРАНИЦАТА КОСТОВ Е ЗАТВОРЕНА
СКЪПИ ЧЛЕНОВЕ, СИМПАТИЗАНТИ И СЪМИШЛЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА ШУМЕН,
Обръщам се към Вас по повод опитите на Красимир Костов да се представи пред Вас като автентичния кандидат в ляво. Кандидатът на БСП в Шумен е само един и той се казва Венцислав Венков. Действията на Красимир Костов, а именно да се издигне като кандидат за кмет от друга политическа партия са в противоречие с Устава на БСП, което наложи същия да бъде изключен незабавно от редиците на БСП. Към днешна дата Красимир Костов не е член на БСП!
На проведената Общинска конференция на 01.09.2019г. бе проведено гласуване, което Венцислав Венков спечели с огромно мнозинство. НС на БСП също утвърди кандидатурата на Венцислав Венков с пълно единодушие на 08.09.2019г. Преди няколко дни в Шумен дойде лично председателя на БСП г-жа Корнелия Нинова, която заяви подкрепата си към г-н Венцислав Венков като кандидат за кмет на община Шумен, издигнат и подкрепен от Българската социалистическа партия. В тази връзка страницата Красимир Костов е затворена за БСП! Темата Костов за нас не съществува.
Уважаеми съграждани,
Действията на Красимир Костов целят да отцепят гласове от БСП в навечерието на изборите, когато силите между двамата основни претенденти Любомир Христов и Венцислав Венков са изравнени и балотажа между двамата е сигурен! От това полза ще има единствено кандидатът на ГЕРБ Любомир Христов. Но Вие, гражданите на Шумен, не можете да бъдете заблудени. Ясно Ви е, че преди 4 години Костов се отказа в навечерието на изборите, за да осигури служебната победа на Любомир Христов. Не е случайно, че през изминалите 4 години нито веднъж Красимир Костов не излезе публично да се защити от тезите на Любомир Христов за лошото наследство. Не е случайно и, че за 4 години кметът Христов нито веднъж не каза, че това наследство е от бившия кмет Костов. Изводите оставям на всеки един от Вас! Знайте едно – гласовете, дадени за Красимир Костов, са гласове за статуквото и обслужват интересите на кандидат на ГЕРБ.
До този момент кандидатите на БСП не са си позволили нито веднъж личностни нападки към своите опоненти и считаме това за проява на много лош вкус и отявлен политически провинциализъм. Такова ще остане нашето поведение до края на тази кампания.
Нашата основна цел е да представим идеите, които имаме за промяна на модела на управление в община Шумен. През последните 4 години видяхме как проблемите на гражданите останаха на заден план, как исканията и подписките им бяха укривани „от съображения за рационалност”. Обещанието преди 4 години за чиста питейна вода в Шумен, бе изместено от най-скъпата е непречистена вода в България. Обещанието за чист град без изместено от препълнени казани и прашни улици. Вместо това ние предлагаме чист и подреден Шумен, в който гражданите да имат думата при решаване на проблемите им. Предлагаме създаване на общински фонд „Твоят дом”, чрез който гражданите да финансират свои проекти за благоустрояване около домовете си. Предлагаме задължително 4-кратно измиване на най-натоварените улици и 2-кратно на всички останали. Предлагаме премахване на таксите за деца на 5 и 6 години в детските градини и училищата, запазване на данъчната тежест, въвеждане на 1-ви безплатен част на на паркингите общинска собственост и др.
Листата на БСП, водена от мен като председател на БСП – Шумен, също е само една. В нея са намерили място коалиционни партньори, известни представители на гражданската квота, доказали се през годините в личен и професионален план – лекари, учители, спортисти, финансисти. Всички наши кандидати притежават необходимия висок обществен авторитет и професионализъм. Местата им са определени на база експертност, съобразно постоянните комисии в Общински съвет – Шумен. Това са хора, които ще отстояват проблемите на всички нас, гражданите на община Шумен и със своя професионализъм и ентусиазъм могат да бъдат носители на ПРОМЯНАТА в община Шумен.
Можете да подкрепите кандидатът за кмет на „БСП за България” за община Шумен на 27.10.2019г. с бюлетина № 56. Гласувайте и за нашата листа за общински съветници отново с бюлетина № 56.
Веселин Пенчев – Председател на Общинския съвет на БСП в Община Шумен и водач на листата за общински съветници.
Пресцентър на „БСП за България“ – Шумен“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКандидат за кмет се жалва в ОИК за унищожени плакати на ДПС
Следваща статияЧетин Казак „отвори кошера“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here