дом Здраве Край на грипната ваканция за учениците от област Шумен

Край на грипната ваканция за учениците от област Шумен

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Грипната ваканция за учениците от област Шумен приключва. От утре децата тръгват на училище.
„Наблюдава се тенденция на задържане на нивото на заболелите от грип и остри респираторни заболявания, поради което РЗИ-Шумен няма да препоръча на Регионалното управление на образование да удължи грипната ваканция“, това съобщиха от Здравната инспекция в града.
„От утре започват нормални учебни занятия. Дните от грипната ваканция няма да се отучват, но учебната програма ще бъде оптимизирана с цел да се наваксат пропуснатите уроци“, каза за 24shumen.com Светлана Милева – началник на Регионалното управление на образованието в Шумен.
Продължава обаче грипната епидемия в Шуменско, обявена от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) на 15 януари.
Припомняме, че остава в сила забраната за свиждания в болниците, извършването на планови операции, работата на детските и женски консултации.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖена, спасена от телефонни измамници, благодари на полицията в Нови пазар
Следваща статияСеминар „Моето първо работно място“ се провежда в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here