дом Други Коледните елхички на цени от 4 до 45 лева

Коледните елхички на цени от 4 до 45 лева

0
ДЯЛ

2 408 елхи има възможност да предостави на физически и юридически лица СИДП. 520 от тях са контейнерни фиданки, като интереса към дръвчетата със закрити корени нараства с всяка изминала година. Живи елхички се предлагат от ДГС-Върбица – 350 броя, ДГС-Добрич – 30, ДГС-Търговище – 65, ДГС-Шумен – 50 и ДЛС-Балчик – 25 броя.
1 888 отсечени коледни елхи могат да закупят хората от Североизтока. ДГС-Варна предлага 10 броя, ДГС-Върбица – 280. ДГС-Добрич – 70, ДГС-Преслав – 883, ДГС-Суворово – 40, ДГС-Търговище – 560 и ДЛС-Балчик – 46 броя.
Коледните елхи, които се предлагат са с различна цена в зависимост от големината им и дървесния вид. Дръвчетата със закрити корени са на цени от 12 до 36 лева, а отсечените от 4 до 45 лева. Стопанствата ще предоставят на гражданите дръвчета от видовете смърч, ела, черен бор и дугласка.
В Шумен живи дръвчета могат да се закупят от офиса на СИДП, на улица „Петра“ 1.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧаст от ул.“Хаджи Димитър“ в Нови пазар е без вода поради авария
Следваща статияОгнеборци спасиха две къщи от опожаряване, постройка изгоря в Панайот Волов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here