дом Общество Кметът Христов с поздравителни адреси до ШУ, Медицинския филиал и пожарникарите

Кметът Христов с поздравителни адреси до ШУ, Медицинския филиал и пожарникарите

0
ДЯЛ

Кметът Любомир Христов изпрати поздравителни адреси до ректора на ШУ проф. Георги Колев и до преподавателите и студентите в университета по повод откриването на новата академична учебна година.
Специално поздравление кметът отправи и към проф. Соня Тончева, преподавателите и студентите във шуменския филиал на МУ – Варна, както и комисар Иван Иванов и служителите на РДПБЗН – Шумен, които днес отбелязват своя професионален празник.

Уважаеми г-н ректор,
Уважаеми преподаватели и студенти,

За мен е удоволствие да Ви поздравя от името на общинското ръководство и от мое име по повод откриването на новата академична 2020-2021 учебна година. Приемете най-искрените ми пожелания за успешен старт, ползотворно обучение и високи резултати. Убеден съм, че макар и в една по-различна с предизвикателствата си година университетът е готов да се справи и да продължи своята ефективна научна и образователна дейност, за да отговори на изискванията на съвременното общество.
Най-сърдечно поздравявам първокурсниците. Приемането в университета е значимо събитие във Вашия живот, което ще помогне както за бъдещата Ви професионална реализация, така и да опознаете по-добре себе си, да формирате своите идеали и воля за успех и щастие. Скъпи студенти, направете така, че годините в университета да се превърнат във Вашата най-добра инвестиция за бъдещето. Бъдете смели, упорити и неуморни в стремежа си към знания.
Уважаеми преподаватели, благодаря Ви за всеотдайността, с която работите за развитието на младите хора. Продължавайте да ги насърчавате да бъдат мислещи хора, способни да правят своя избор и да бъдат полезни на обществото.
Пожелавам на всички сила и воля по пътя на изграждането на модерно академично образование.
На добър час!

Уважаема проф. Тончева,
Уважаеми преподаватели,
Скъпи студенти,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай началото на новата учебна година. Медицинският филиал в Шумен се утвърди като предпочитано висше училище. Модерната материална база, добрите преподаватели, високото качество на образование и откриването на нови специалности увеличава интереса към обучението и възможностите, които висшето училище предоставя на младите хора.
Скъпи студенти, учете, трупайте знания, развивайте опита си от университета, следвайте мечтите си и търсещия дух на младостта, който ще ви води към успешна реализация и удовлетворение от постигнатите резултати.
Уважаеми преподаватели, продължавайте да вдъхновявате младите хора, които са избрали да се посветят на най-хуманната професия с най-голяма отговорност към живота и здравето. Бъдете горди с постиженията на вашите студенти и със самочувствието на знаещи и можещи специалисти.
На добър час!

Уважаеми г-н Иванов, Уважаеми служители от РД „Пожарна безопасност и защита на населението” – Шумен,

Приемете моите сърдечни поздрави по случай професионалния Ви празник – 14 септември!
Позволете ми да изразя от името на цялото общинско ръководство и от мое име дълбокото си уважение към Вашия достоен труд и огромната си благодарност към всеки служител в РДПБЗН – ШУМЕН за високия професионализъм, мъжество и безрезервна готовност да работите в служба на обществото. Всички ние високо ценим Вашата всеотдайност и разбираме риска, който поемате ежедневно, изправяйки се пред предизвикателствата, с които Ви среща Вашата професия. Вярвам, че и шуменци са искрено признателни за усърдието, с което работите, за да осигурите сигурността и спокойствието на населението.
Пожелавам на Вас и на Вашите служители здраве, щастие, много упоритост и воля, за да преодолявате трудностите в нелеката Ви професия.
Честит празник!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия7 купи и отборно 5-о място за тима на Шумен от учителската спартакиада в „Албена“
Следваща статияСпецоперация в Марково: 4-ма крадат ток, спипаха младеж с амфетамин, 4-ма остават без книжки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here